Bliv en del af et inkluderende og udviklingsorienteret skolemiljø på Kildebjergskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Kildebjergskolen er en skole jeg er stolt over at være på. Jeg synes vi tager børnene meget alvorligt og det giver en god, harmonisk og sjov hverdag, men vi tager også læring alvorligt, så jeg synes vi sender nogle dygtige børn videre” – Søren, lærer i Underhuset

Bliv en del af en skole, hvor medinddragelse og stærke fællesskaber blomstrer
På Kildebjergskolen tænker vi ikke kun i god undervisning, men også i at skabe inkluderende fællesskaber og læringsoplevelser, der inspirerer og udfordrer vores børn og unge.

Vi tror på menneskers potentiale og arbejder hver dag på at inspirere til at udforske, lære og udvikle sig selv. Vi arbejder med tryghed og inklusion for alle, og tilstræber at gøre Kildebjergskolen til et dannelses – og uddannelsesmiljø hvor trivsel, læring og venskaber går hånd i hånd, og hvor alle har en værdifuld plads i fællesskabet.

Arbejder du ud fra samme værdier og kan du se dig selv blomstre på en udviklingsorienteret landsbyskole, der vil være mere end en uddannelsesinstitution?

Vi søger lærer eller lærerstuderende til Overhus 6. – 9. klasse
Vi har en god stilling åben i Overhus 6. – 9. klasse, og er på udkig efter en dygtig lærerprofil eller lærerstuderende, der kan undervise i flere af nedenstående fag: 

 • Matematik, tysk og idræt og det nye valgfag Udeliv

Er du lærerstuderende i et af fagene og er interesseret i at være timelærer, er du også meget velkommen til at søge stillingen – giv os et ring. 

Vi er nysgerrige på hvem du er og hvad du kan bidrage med i både klasserum og personalerum. Vi forestiller os at du som er en aktiv, medrivende og nysgerrig underviser, der har blik på alle dine elever. – Er særlig god til at connecte med vores spændende, unge mennesker, og møder ind med et smil på læben og en glæde ved at undervise i folkeskolen.

Det siger medarbejderne på Kildebjergskolen

 • ”En skoledag hvor alle er glade og har det godt nede i maven – det er sådan vi alle har lyst til at gå i skole og på arbejde” – Jakob, lærer i Overhuset 
   
 • ”Kildebjergskolen er en god skole at starte på som ny lærer. Der er blevet taget rigtig godt imod mig, og det har givet mig en hel del ansvar, som jeg har lært noget af” – Tobias, lærer i Overhuset
    
 • ”At være lærer i både X-klassen og Overhuset er en god måde at bygge bro for både elever og personale. Eleverne møder et kendt ansigt og dermed er de trygge ved overgangen fra X-klasse til almenklasse. Det gør også, at der er en helt naturlig sparring omkring det faglige stof blandt kollegaerne. Eleverne får hurtigere mod på at deltage i vores fælles temadage sammen med klassekammeraterne i almenklassen.  – Anne, lærer i X-klassen
   
 • Vi griner meget, både kollegerne imellem, men også med eleverne i pauserne og i timerne. – Som vores elever siger: ”Vores forhold er ikke lærer-til-elev, men menneske til menneske” – Mette-Marie, pædagogisk leder
   
 • ”Vi har en stor grad af medbestemmelse og det gør det sjovt at lave skole. Vi har alle sammen ansvar for og en værdig plads i fællesskabet – det er rigtig vigtigt for at vi kan udvikle og lære bedst muligt. Vi skal være optagede af hvad eleverne selv har på hjerte og vi skal være optagede af at lave den allerbedste skoledag” – Mette, skoleleder

Velkommen til Kildebjergskolen 
I den vestlige del af Holbæk Kommune finder du Kildebjergskolen i Mørkøv. Højt beliggende med udsigt til mark og skov, finder du vores skole – en udviklingsorienteret landsbyskole med et spirende børne/ungeliv i både skole, X-klasse, SFO og Kildebjergklubben godt støttet op af stærke lokale kræfter.

På skolen bliver du mødt af et aktivt, dygtigt og sjovt kollegafællesskab med en stor lyst til at arbejde med skoleudvikling og med stor lyst til at være i sociale fællesskaber – både i og uden for arbejdstid. Du møder også knap 380 børn og unge fra 0. – 9. klasse, der er nysgerrige på deres omgivelser og som oplever, at sætte gode aftryk på vores fælles skole. 

Vi værner om børnesyn, fællesskab og faglighed, og er med frihedsforsøget Børnenes Skole i fuld sving med at udvikle på vores gode skole. Vi har med gode resultater implementeret flere nye tiltag – bl.a. kortere skoledage, senere mødetider på 6. – 9.årgang, venskabsklasser, det nye valgfag ’Juniortræner’, Fleksibel skolestart i 0. klasse og temadage som fast del af skemaet.

Vi vægter børnenes stemmer højt – det samme gør sig gældende for vores medarbejdere. Vi tror nemlig på, at medinddragelse i den skole vi hver dag møder ind til, fremmer lyst og motivation og skaber et stærkt ejerskab.

Kom og besøg os – kaffen er også god!
Kom og mød den skole, der kan blive din nye arbejdsplads. Vi byder på kaffe og rundvisning på skolen, og deler ud af gode svar til de spørgsmål du måtte have. Kontakt pædagogisk leder i Overhuset, Mette-Marie Lomholt på tlf. 72 36 17 22 og aftal nærmere.
 
Du kan lære os bedre kende ved at besøge vores facebookside eller Instagram - her deler og inspirerer vi små og store historier fra livet på skolen. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Ansøgningsfrist
14. juni 2024.
 
Samtaler 
Vi indkalder løbende til samtaler, så hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning.

Opstart
1. august 2024.


Ansøgningsfrist:
Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (35-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Skamstrupvej, 18, 4440 Mørkøv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061243

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet