Gør en forskel for to piger med autisme og ADHD hos DUOS - Bliv en del af familien og skab en tryg atmosfære.

Profilbillede
dato

Er du klar til at gøre en forskel i to små pigers liv? Har du erfaring med autisme og en naturlig evne til at skabe tillid? Så se nærmere her! 

Om opgaven 
Du vil arbejde med to søde piger, som begge har autisme og ADHD. 
Din primære opgave vil være at understøtte pigerne i deres daglige aktiviteter, sikre opfyldelse af deres basale behov og igangsætte aktiviteter, der matcher deres interesser. 

Pige 1 er en skøn og grænsesøgende pige, som elsker havdyr og dinosaurer. Hun er tæt knyttet til sin mor, så derfor skal du rumme tålmodighed og ro for at skabe den gode relation til hende. 

Pige 2 er en omsorgsfuld og kærlig person, som trives med fysisk kontakt og har stor glæde af dyr og ture til bondegården. 

Begge piger kommunikerer primært på engelsk og bruger kropssprog, når de ikke føler sig forstået. Du vil samarbejde tæt med deres mor, som vil være aktivt involveret i dagligdagen, mens du primært vil være sammen med den ene pige.

Om dig
Vi søger en moden og ansvarsbevidst pædagog, som kan indgå som en naturlig del af familien. Du skal være tydelig i din kommunikation og have erfaring med at arbejde med børn med særlige behov. 
Det er vigtigt, at du er snaksaglig og kan skabe en tryg atmosfære omkring pigerne.
 Det er en fordel, hvis du har erfaring med autisme og ADHD, samt en forståelse for og tålmodighed til at håndtere de udfordringer, der kan opstå i hverdagen med pigerne.

Arbejdstid: 
12 timer i ulige weekender
Lørdag kl. 8 - 14
Søndag kl. 8 -14

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler. På telefon 36 34 79 00. Tryk 5 og herefter 1. 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-12 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060291

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet