Landsbyordningen Mørkøv Børnehus og Kildebjergskolen ansætter ressourceleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Kildebjergskolens bibliotek blev der for ganske nylig afholdt en fantastisk nytårskur for at fejre Mørkøvs nye landsbyordning pr. 1. januar. Det er fejringen af Mørkøv Børnehus og Kildebjergskolen, der nu rykker endnu tættere sammen i at skabe et godt og sammenhængende børneliv for byens børn fra 0 – 16 år – fra første møde i vuggestuen, videre i børnehaven, til overgangen ind i skolelivet og til man som ungt menneske træder ud af folkeskolen efter 9. klasse.  

Det tættere samarbejde betyder bl.a., at vi nu styrker vores ressourcecenter med ansættelsen af en ressourceleder.   

En yderst interessant mulighed, for dig der både vil arbejde med ledelse og hands-on ind i ressourceopgaverne 
Som ressourceleder træder du ind i en helt nyoprettet stilling, som vi glæder os til at udvikle på sammen. Du får en meget spændende rolle, der med garanti vil udfordre og udvikle din faglighed og dit virke som menneske, og som løfter dig ind i både Mørkøv Børnehus og Kildebjergskolen.  

Du bliver en handlingsparat, vejledende og motiverende aktør i vores nye landsbyordning, der i tæt samarbejde med din koordinator og team af yderst velkvalificerede ressourcemedarbejdere, samarbejder om det gode børne – ungeliv. 

Ressourceteamet er rigt på faglige forskelligheder og byder bl.a. på koordinator, ressourcepædagoger, læsevejleder, ordblindelærer og danskvejleder. Motivationen er høj, og teamet er en dygtig, forankret del af skolens daglige pædagogiske praksis – alt sammen i stærkt samspil med vores lærere og pædagoger. Din opgave bliver også at implementere og forankre ressourceteamets arbejde i Mørkøv Børnehus.  

Opgaverne byder på et interessant arbejdsfelt med delt ledelse af de pædagogiske tiltag sammen med ressourceteamet og helt konkrete opgaver ind i ressourcefunktionen, hvor du skal bl.a. arbejde med og samarbejde med ledelsen omkring: 

  • Overgangen mellem Mørkøv Børnehus og skolen 
  • ICDP-vejledning i Mørkøv Børnehus og på skolen 
  • Indgå i ledelsesteamet omkring Landsbyordningens pædagogiske udvikling  
  • Udvikling af dokumentationsbehov mellem Mørkøv Børnehus og skolen 
  • Koordinering og tovholder ved netværksmøder 
  • Teamsamarbejde med ressourceteamet 


I Landsbyordningen Mørkøv Børnehus og Kildebjergskolen brænder vi for, at: 

  • Inspirere børn og unge: Vi tror på menneskers potentiale og arbejder hver dag på at inspirere til at udforske, lære og udvikle sig selv 
  • Skabe fællesskab: Vi arbejder med tryghed og inklusion for alle, og stræber efter at gøre børnehus og skole til et dannelsesmiljø med trivsel, læring, venskaber hvor alle har en plads i fællesskabet 
  • Bidrage til meningsfuldhed: Arbejdet i børnehus og skole giver dig rig mulighed for at se vores børn og unge mennesker vokse, trives og finde deres vej i livet 

Hvad kommer du med? Hvordan omsætter vi bedst dine menneskelige og faglige visioner? Som erfaren entusiast indenfor ressourcefeltet, med lyst til både den ledelsesmæssige og sparringsmæssige opgaveløsning, glæder vi os til sammen med dig at fortsætte det gode samarbejde og udvikling omkring pædagogikken i vores Landsbyordning. 


Kom på kaffebesøg og bliv klogere på mulighederne 
Hvis ovenstående har tændt gnisten i dig, så kontakt pædagogisk leder i Mørkøv Børnehus, Mikkel Bervild på tlf. 72 36 94 24 eller skoleleder på Kildebjergskolen, Mette Vadsager på tlf. 72 36 32 38 og aftal nærmere. 

 Vi glæder os til at høre fra dig!  
 

Ansøgningsfrist 
22. februar 2024.
 
Samtaler 
27. februar 2024. 
 
Opstart 
1.april 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Skamstrupvej, 18, 4440 Mørkøv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5982259

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet