Matematiklærer søges med fokus på relationer og aldersintegreret undervisning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Jeg kan godt lide at være på Knabstrup Skole, fordi den ikke er større end den er. Jeg har kendskab til alle børn og de til mig. Supergode børn, der hjælper hinanden – både store og små. Det synes jeg er fedt! Og så har vi fundet vores egen version af brugen af Ugeskemarevolutionen, som tilgodeser den enkelte elev – vi har stor tillid fra ledelsen og høj grad af frihed. Kæmpe plus” – Finn, lærer

Vil du også arbejde med ’plusser’? 
Vi søger matematiklærer – ekstra plus hvis du kan undervise i engelsk og tysk! 

På Knabstrup Skole søger vi en lærerkollega, der er vild med at arbejde på en lille, lokal og aktiv landsbyskole. Du bliver en af skolens matematiklærere, og kan du også undervise i engelsk og tysk, vil det være et stort plus. 

Vores skole rummer 61 skønne og nysgerrige elever fra 0. – 6. klasse og et personalerum med 13 dygtige lærere, pædagoger, samskabende pædagog og ledelse. Efter 6. klasse sender vi vores elever godt videre til Nr. Jernløse Skole, som vi danner skolefællesskab med, sammen med Undløse Skole. 

Vi arbejder med aldersintegrerede klasser på tværs af alder, relation og faglighed. Ugeskema-revolutionen er fast implementeret i skemaet og passer rigtig godt til den måde vi er organiseret på. Du skal derfor være indstillet på, at det er sådan vi arbejder og fungerer bedst her på skolen – resultaterne taler for sig selv. Den individuelt tilrettelagte undervisning virker, og her ser vi også potentialet i de dygtige elever – dem har vi et godt øje for.

Vi er en medarbejdergruppe som har barnets tarv for øje, og er rundet af ånden – at når børnene ikke lykkes, har vi voksne en vigtig opgave foran os. Trivsel og læring er i fokus, og vi er gode til at prøve nyt af – det er sådan noget vi er gode til, fordi vi er et mindre hold, der arbejder tæt sammen – lærer som pædagog.

”De små skoler kan noget. Den der nærhed – den kan jeg godt lide. Jeg kan også godt lide, at det ikke handler så meget om, om man er lærer eller pædagog - vi har ikke noget hierarki. Vi nyder samarbejdet med børnehuset, og vores nye byggeri lægger op til, at de små er tidligt med i skolen og får en tryggere start på skolelivet. Vores aldersintegrerede klasser fungerer, og eleverne ser ikke hinanden så aldersopdelt, som ved rene klassetrin” – Betina, pædagogisk leder

Hvem er vi på Knabstrup Skole?

Vores skole har været gennem en større forvandling, og fremstår nu – med officiel indvielse 30. maj – som en flot, moderne og inspirerende skole i helt tæt forbindelse med børnehuset. 

Store lyse lokaler, åndehuller på gangene, lyst og nordisk valg af materialer.  Vi er ét hus med åbne døre og strømpesokker mellem skole og børnehus, og ser en stor værdi i, at vores elever kender de voksne fra start til slut – ét samlet børne/ungeliv fra 0 år – 6. klasse, hvor børn og unge blander sig, personaler fra både skole og dagtilbud deler pauser, erfaring og viden i en mødekultur, hvor vi er kommet tæt på hinanden. Det gavner vores fælles forståelse, og giver os god mulighed for at møde hver enkelt elev, hvor han eller hun er. 

Vi holder fælles personalemøder med dagtilbud fem gange årligt, og er en fælles enhed, der udviser naturlig omsorg og er gode til at hjælpe hinanden.

Vi byder dig velkommen til en hverdag med god forældreopbakning, tæt kontakt til både bager og landmand – til musik, kreativitet, glæde og udvikling. I det hele taget byder vi dig velkommen til en skole, hvor her er rart at være og hvor vi lykkes med meget. 

”Det er rigtig godt her på skolen, og man har altid en god tanke når man skal i skole, at det bliver en god dag. Lærerne er rigtig søde, og gode til at hjælpe og så har vi bare et godt sammenhold i klasserne.
Vi spiller fodbold med de mindre, og der går det altid godt, så det med at være blandet store og små er fedt. Lærerne er virkelig gode til at hjælpe, både med lektier eller hvis man har det svært. Børnene er også gode til at hjælpe hinanden. Man har altid en god følelse når man går hjem fra skole” – Augusta, elev i 6.K

Skal vi lave skole sammen? Kom og smag kaffen!

Kom og mød den skole du efter sommerferien kan blive en del af. Vi byder på kaffe og gode svar til de spørgsmål du måtte have. Kontakte pædagogisk leder, Betina Buhl Gaarde, på tlf. 72 36 60 04 og aftal nærmere. 

På skolens facebookside kan du opleve gode historier fra hverdagen og lære os lidt bedre at kende. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist
11. juni 2024.

Samtale
13. og 14. juni 2024.

Opstart
1. august 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Skolevej, 37, 4440 Mørkøv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055913

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet