Nordsjællands Politi: Nyt fra Mørkøv - onsdag den 2. september

dato

Mørkøv er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Computere stjålet fra skole

Humlebæk: 40 computere er mellem mandag eftermiddag klokken 16.00 og tirsdag morgen klokken 07.00 blevet stjålet fra Humlebæk Skole. Gerningsmanden, eller -mændene, har brudt et vindue op til et kontor og er herfra gået hen til skolens computerlokale, som de har sparket døren op til.

Katalysator stjålet

Hundested: Mellem klokken 00.30 og 00.38 natten til tirsdag stjal to mænd en katalysator fra en Opel Astra, som holdt ved Fårets Autotransport på Ullerup Skovvej. Mændene skar katalysatoren ud af bilen og stak herefter af fra stedet i en grå Ford Mondeo. De to mænd beskrives som A: 175 cm høj og almindelig af bygning, iført cowboybukser, mørk bluse og kasket B: 170 cm høj, kraftig af bygning, iført: hvide bukser, mørk trøje og en hvid maske som dækkede hele ansigtet.

El-scooter stjålet

Farum: En el-scooter, som stod ved Elmely, er mellem klokken 14.00 lørdag eftermiddag og klokken 23.00 mandag aften blevet stjålet.

Hærværk mod bil

Frederiksværk: En Toyota Yaris, der holdt på p-pladsen ved Golfklubben på Bødkergårdsvej, er mellem fredag i sidste uge og i går, tirsdag, klokken 12.15 blevet udsat for hærværk, idet en siderude er blevet knust.

Byttede rundt på priser og stjal varer

Kgs. Lyngby: To kvinder på henholdsvis 38 og 42 år, begge fra Charlottenlund, blev tirsdag eftermiddag sigtet for bedrageri og butikstyveri. De to kvinder havde omkring klokken 14.00 været i Føtex i Lyngby Storcenter, hvor de havde byttet om på priserne på nogle varer, inden de købte dem. Bagefter gik kvinderne videre til Panduro Hobby, hvor de stjal nogle skriveredskaber og i Bog & Idé, hvor de stjal en powerbank og tre pakker papir.

Kørte uden kørekort

Smørum: Tirsdag aften klokken 19.27 blev en 37-årig mand fra Mørkøv sigtet for at køre bil, selvom han tidligere havde fået inddraget sin førerret. Den 37-årige blev standset på Frederikssundsmotorvejen.

Stjal øl

Allerød: En 35-årig mand fra Hørsholm blev tirsdag aften klokken 18.39 sigtet for butikstyveri i Netto, hvor han havde taget to six-packs øl og lagt dem i sin taske, hvorefter han forlod forretningen uden at betale.

 

Stjal nøgler

Hornbæk: En taske med nøgler og betalingskort er mellem klokken 21.33 og 21.38 tirsdag aften blevet stjålet fra Ewaldsgården. Her kom tre personer ind i restauranten og spurgte, om de kunne få et værelse. Medarbejderen på stedet opdagede herefter, at der manglede en taske med nøgler og betalingskort fra receptionen, hvor den ene af de tre mænd havde været henne for at klappe en hund. Udover, at de tre havde mørkt hår, var iklædt joggingtøj, sorte mundbind og talte engelsk, er der ikke yderligere signalement af dem.

Mænd med koben sad i have

Hundested: En beboer på Lerbjergvej opdagede klokken 02.45, at der sad to unge mænd med et koben i hans have. Manden var blevet alarmeret af sin hund, som var begyndt at gø, og da han nærmede sig de to unge mænd, løb de fra stedet. En patrulje kørte til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to unge mænd. Der er ikke noget nærmere signalement af mændene.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 01. – 02. september 2020
 
Kilde: Nordsjællands Politi