Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Mørkøv - fredag den 25. juni

Profilbillede
dato

Mørkøv er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk, Veksø og Stenløse

Klokken 07.12 blev det anmeldt, at en bil holdende på Smedestræde i Veksø havde fået smadret bagerste rude i førersiden imellem midnat og torsdag klokken 07.00. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Klokken 07.36 blev det anmeldt, at en bil holdende på Slagslunde Bygade i Stenløse imellem onsdag klokken 23.55 og torsdag klokken 06.10 havde fået smadret bagruden med en sten, der var blevet kastet igennem ruden. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Klokken 08.52 blev det ligeledes anmeldt, at en personbil holdende på Skolevangen i Veksø havde fået smidt en brosten igennem bagruden imellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 07.30.

Også klokken 09.34 indløb der en anmeldelse om hærværk mod en bil i Veksø, idet forruden på en bil parkeret på Gl Hovevej var blevet knust med en sten i nattens løb.

Anmelder til dette forhold havde onsdag aften klokken 23.30 set en fremmed mand stå i nærheden af Gl Hovevej med en flise i hånden, men anmelderen havde ikke tænkt nærmere over det på tidspunktet. Den fremmede beskrives som: Mand, 180-190 cm høj, spinkel af bygning.

Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner eller andre med mulig relevant viden for sagerne på telefon 114.

 

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 07.12 blev det anmeldt, at en bil holdende på Horsedammen natten til torsdag havde fået smadret en rude i førersiden, og at der blandt andet var blevet stjålet et handicapskilt fra bilen. Anmelder havde på anmeldelsestidspunktet ikke dannet sig et overblik over, om der eventuelt var stjålet yderligere genstande fra bilen.

 

Også klokken 09.53 blev der anmeldt tyveri fra personbil, idet en bil holdende på Hestens Bakke imellem onsdag klokken 23.30 og torsdag klokken 09.50 havde fået smadret den forreste rude i højre side, hvorefter der var blevet stjålet navigation, radio samt diverse id-kort fra bilen.

 

Klokken 12.18 blev det ligeledes anmeldt, at der natten til torsdag var blevet smadret den forreste rude i højre side på en personbil, der havde holdt på Rytterbakken, hvorefter der var blevet stjålet et handicapskilt.

 

Færdsel i øvrigt, Ølsted

Klokken 08.23 blev det anmeldt, at der netop var fløjet et dæk igennem luften på Frederikssundsvej, som havde ramt en bil kørende på Frederikssundsvej med materiel skade til følge. Dækket havde muligvis ligget på ladet af en varebil, hvor føreren ikke havde bemærket, at dækket var faldet af ladet.

 

Forsøg på tyveri fra varebil, Helsingør 

Klokken 08.52 blev det anmeldt, at der torsdag imellem klokken 00.30 og 01.00 havde været forsøg på tyveri fra en varebil holdende på Grundtvigsvej. Anmelder havde i ovennævnte tidsrum hørt lyde fra en maskine, formentlig en vinkelsliber, hvorfor han var gået udenfor, hvilket havde fået lyden til at stoppe, og anmelderen var gået indenfor igen. Kort efter gik lyden i gang igen, hvilket fik anmelderen til igen at gå udenfor, hvilket igen fik lyden til at stoppe. Kort efter så anmelderen en mand forlade stedet.

 

Da anmelder torsdag morgen var gået ud til sin varebil, bemærkede han, at der var skåret et hul på cirka 10 x 15 cm i venstre sidedør på varebilen, men at der dog umiddelbart ikke var blevet stjålet noget.

 

Også på Ewaldsvænget havde en eller flere ukendte personer forsøgt at bryde ind i en varebil natten til torsdag. Klokken 12.15 blev det nemlig anmeldt, at der var boret to huller i venstre sidedør på en varebil, der havde holdt parkeret på Ewaldsvænget, men at der dog ikke var sket yderligere.

 

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 10.46 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 08.45 havde været indbrud i en varebil, der havde holdt parkeret på Ærenprisvej. Tyvene var kommet ind i køretøjet ved at lave et hul i den venstre sidedør i varebilen, hvorefter de havde stjålet værktøj.

 

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 12.07 blev en 20-årig mandlig bilist fra Mørkøv standset og kontrolleret på Motorring 3. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for alligevel at køre bil.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 14.11 anmeldte personalet fra Kirppu, at de stod med en butikstyv, der havde forsøgt at stjæle tøj for 1078 kroner. Da butikstyven var under 18 år gammel blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 17-årig kvinde fra lokalområdet blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev underrettet om forholdet.

 

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

Klokken 14.30 blev en 49-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Buddingevej ved viadukten. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for alligevel at køre bil.

 

Tyveri fra virksomhed, Birkerød

Klokken 16.19 anmeldte en ansat i en virksomhed på Hovedgaden, at hun omkring 10 minutter tidligere havde opdaget, at en mand havde stjålet kontanter fra stedet. Han var efterfølgende flygtet på cykel i østlig retning ad Teglporten mod Kongevejen. 

Manden beskrives som: 170-180 cm, 20-30 år, spinkel af bygning, afrikansk af udseende. Iført lys kasket, beige trøje og bukser.

 

Hærværk, Birkerød

Mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 16.26 blev en bil, som holdt parkeret på Birkerød Parkvej udsat for hærværk, da en ukendt gerningsperson med en skarp genstand lavede en lang ridse i bilens venstre forskærm.

 

Overtrædelse af beredskabsloven, Kgs. Lyngby

Klokken 17.05 indløb der anmeldelse om brand i en villa på Hjortekærsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket.

Branden i villaen opstod formentlig som følge af, at håndværkere på stedet forinden havde afbrændt tagpap, og det medførte derfor en sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven.

 

Tyveri fra jakkelomme, Hillerød

En 20-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 17.29, at han mellem klokken 16.20 og 17.10 havde fået stjålet sin mobiltelefon. Han havde i gerningstidsrummet befundet sig i toget mellem Hellerup og Hillerød Station, hvor han var faldet i søvn, og da han vågnede, opdagede han, at mobiltelefonen, som han havde haft i sin jakkelomme, var blevet stjålet.

 

Butikstyveri, Hillerød

En ansat i Føtex på Slangerupgade anmeldte klokken 17.43, at en mand blev tilbageholdt på stedet, da han kort forinden havde taget en sodavand fra butikken, drukket af den og sat den tilbage på hylden igen. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 50-årig fra Hillerød, som de sigtede for butikstyveri.

 

Mand sigtet for vold, Værløse

En 50-årig mand anmeldte klokken 18.02, at han kort forinden var blevet slået i hovedet med flad hånd af en fremmed mand grundet en uoverensstemmelse vedrørende den 50-årige hund. Manden var derefter kørt fra stedet i bil. 

Grundet oplysninger i sagen var det efterfølgende muligt at udfinde manden, en 54-årig fra Værløse, på hans adresse, og han blev her anholdt og sigtet for vold. 

 

Målrettet færdselsindsats, Gentofte

Torsdag aften var Nordsjællands Politi i forbindelse med en færdselsindsats målrettet hastighed samt spiritus- og narkokørsel til stede i krydset ved Ørnegårdsvej og Lyngbyvej. Det blev til 17 sigtelser, hvoraf 7 af disse førte til klip i kørekortet.

 

Styrthjelm stjålet, Frederikssund

På vegne af en 15-årig ung mand fra Lynge blev det klokken 19.35 anmeldt, at han mellem klokken 18.00 og 19.15 havde opholdt sig på McDonald’s på Ådalsvej. Imens havde han placeret sin styrthjelm på styret af sin knallert ude foran restauranten, og da han kom ud til knallerten, var styrthjelmen blevet stjålet af en ukendt gerningsperson.

 

Forsøg på tricktyveri, Humlebæk

Klokken 19.47 blev det anmeldt, at en 96-årig kvinde fra Humlebæk netop havde været udsat for forsøg på tricktyveri på hende bopæl på Amalievej. En fremmed mand havde her henvendt sig til kvinden, hvor han havde udgivet sig for at være ansat i en bank. Han havde bedt kvinden om at sende ham et større beløb i kontanter i en konvolut, som han fremviste. Samtidig var en 27-årig mandlig pårørende til kvinden ankommet til adressen, og han havde straks fattet mistanke til den fremmede mand og havde derfor forsøgt at tilbageholde ham. Dette var dog ikke lykkedes, og den fremmede mand flygtede fra stedet.

Den mandlige pårørende anmeldte med det samme forholdet, og en patrulje kørte af sted mod området for at lede efter gerningspersonen. Det var dog ikke muligt at udfinde ham.

Han beskrives som: mand, udenlandsk af udseende, spinkel af bygning og med kort tilbagestrøget hår. Iført mørke jeans og sorte Nike-sko.

 

Uro og uorden, Klampenborg

En ansat på Dyrehavsbakken anmeldte klokken 19.57, at fire unge drenge blev tilbageholdt ved en forlystelse grundet dårlig adfærd. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge drenge blev truffet, og patruljen fik en adfærdsregulerende samtale med dem. Herefter blev drengene bortvist fra stedet. 

 

Anmeldelse om knallertræs, Gilleleje

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.59, var der på tidspunktet knallertræs på Østergade og ned mod havnen, Rema1000 og Bonderupvejen til stor gene for de forbipasserende. En patrulje kørte til området for at kigge nærmere på forholdet, men knallertførerne var i mellemtiden forsvundet fra stedet, og det var derfor ikke muligt at udfinde nogen, som kunne relateres til det anmeldte.

 

Spirituskørsel, Helsingør

Klokken 22.11 indløb der anmeldelse om, at en knallertfører var blevet observeret køre slingrende og flere gange var ved at påkørte nogle skilte på Groskenstræde, ligesom han også væltede på knallerten. Der var derfor mistanke om, at knallertføreren kørte i påvirket tilstand, og en patrulje kørte til området for at undersøge forholdet nærmere. 

På Sct. Anna Gade nær Groskenstræde traf patruljen knallertføreren, en 39-årig mand fra Helsingør, og han blev her anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spirituspåvirkning.

 

Unge mænd slog og sparkede på taxa, Hellerup

En taxachauffør anmeldte klokken 22.13, at han kort forinden på Bregnegårdsvej havde afvist at køre med tre unge mænd grundet deres opførsel, da de i første omgang havde sat sig ind i taxaen. Ifølge anmeldelsen havde de unge mænd taget dette ilde op og var begyndt at slå på taxaen og sparke til bilens sidespejl. Derefter var de tre mænd gået fra stedet i ukendt retning.

De tre mænd beskrives således:
A: mand, 18-20 år, 190-200 cm, muskuløs af bygning, dansk af udseende. Iført studenterhue, skjorte og shorts. Talte dansk.
B: mand, 18-20 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende. Iført studenterhue, multifarvet skjorte samt shorts. Talte dansk.
C: mand, 18-20 år, 170-180 cm, dansk af udseende, almindelig af bygning. Iført studenterhue, skjorte og shorts. Talte dansk.

 

Uro og uorden, Frederikssund

Lidt efter klokken 23 indløb der flere anmeldelser om, at der muligvis var slagsmål på en adresse på Birkevej. Patruljer kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at nogle unge mennesker holdt fest på adressen. Uroen skyldtes formentlig, at to personer med en relation til hinanden var blevet uvenner, og de blev derfor sendt i hver deres retning. Der blev ikke umiddelbart fundet grundlag for nogen sigtelser i den forbindelse.

 

Musik til ulempe, hele politikredsen

Der er i det seneste døgn indløbet et større antal anmeldelse om musik til ulempe i hele Nordsjællands politikreds. 

Politiet henstiller til, at man som vært eller festdeltager husker på, at naboerne ikke er interesserede i også at kunne høre musikken fra festen, især ikke når festen foregår på en hverdag. Nordsjællands Politi opfordrer dog også naboer og lignende til i en vis grad at udvise hensyn den anden vej.

Politiet henstiller desuden til, at man forsøger dialogens vej, inden man kontakter politiet vedrørende musik til ulempe.

 

Spirituskørsel, Farum

En patrulje standsede klokken 03.27 en 19-årig mandlig bilist fra Næstved-området på Frederiksborgvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Den 19-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

 

Anmeldelse om unge mennesker på ATV’er, Fredensborg

Klokken 04.15 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker kørte rundt på to ATV’er i området omkring Lønholt, og at de muligvis var berusede under kørslen. En patrulje kørte til området, hvor de to ATV’er blev udfundet, ligesom en gruppe unge mennesker blev truffet. Det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, hvem der havde ført de to ATV’er, og ej heller om de var blevet ført i påvirket tilstand, men patruljen fik en adfærdsregulerende snak med de unge mennesker.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 24.-25. juni 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi