Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Mørkøv - mandag den 15. marts

Profilbillede
dato

Mørkøv er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkokørsel, Hillerød

En 32-årig mandlig bilist fra Hillerød blev klokken 11.10 standset af en patrulje på Godthåbsvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derudover også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, idet der ved ransagning af hans bil blev fundet en mindre mængde hash.

Der afventes nu svar fra en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Tyveri fra personbiler, Vedbæk

Mellem lørdag klokken 16.30 og søndag klokken 11.10 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en Mercedes, som holdt parkeret på Kratmosevej. Fra bilen blev der stjålet rat og instrumentbræt. 

Også i en bil, som holdt parkeret på Elmelund mellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 11.30, blev der foretaget uretmæssig indstigning, og en ukendt gerningsperson stjal derefter bilens airbags. 

Grundet sammenfald mellem gerningstidspunkt og –sted er det formodningen, at der er relation mellem de to forhold.

 

Biler kørte ræs, Hørsholm

Klokken 16.15 indløb der anmeldelse om, at to-tre biler kørte ræs på Ådalsparkvej. En patrulje kørte til stedet, men det var ikke muligt at udfinde nogen biler eller personer, som kunne knyttes til hændelsen.

 

Malede graffiti på husmure, Kgs. Lyngby

En mand blev klokken 16.31 set male graffiti på flere husmure nær badmintonklubben på Engelsborgvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere tre forhold af graffitihærværk, men gerningspersonen befandt sig ikke længere på stedet.

Han beskrives som: mand, ca. 30 år, høj, spinkle af bygning. Iført sort tøj.

 

Hærværk på bil, Jægerspris

Mellem klokken 15.00 og 17.00 blev en personbil, som holdt parkeret på Præstegaardsvej udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsperson påførte bilen to lange dybe ridser langs venstre sides dør.

 

Brand i elcykel-batteri, Gørløse

Klokken 18.57 indløb der anmeldelse om brand i et hus på Vinkelvænget. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var gået ild i et elcykel-batteri under opladning, hvorefter ilden havde bredt sig til køkkenet. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, så den ikke spredte sig til resten af huset. 

Grundet røgudviklingen på stedet blev husets beboere efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Spiritus- og narkokørsel, Frederikssund

En patrulje standsede klokken 21.40 en 25-årig mandlig bilist fra Skælskør på Frederiksborgvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev derudover også sigtet for narkokørsel, idet han ifølge et narkometer formentlig også havde ført bilen under påvirkning af kokain.

Den 25-årige fik efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spiritus- og narkopåvirkning.

 

Ung mand forsøgt udsat for røveri, Helsingør

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 21.51, blev en 23-årig mand fra Helsingør kort forinden udsat for røveri, idet en ukendt gerningsperson skubbede ham ind i en hæk, da han kom gående på en sti ved søen nær Horsedammen. Herefter blev han udsat for peberspray og sparket to-tre gange på hoften. Gerningspersonen bad den 23-årige om at udlevere sine værdigenstande, men den 23-årige afviste af være i besiddelse af sådanne genstande. Idet en anden borger nærmere sig stedet og råbte gerningspersonen an, løb denne fra stedet i nordlig retning.

Flere patruljer kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, men han var ikke mulig at udfinde i området. 

Gerningspersonen beskrives som: mand, 175-185 cm, spinkel af bygning. Iført mørkt tøj, kasket samt en halsedisse, der dækkede mund og næse.

 

Narkokørsel, Snekkersten

På Kongevejen blev en 19-årig mandlig bilist fra Mørkøv standset af en patrulje klokken 22.49. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Ung mand sigtet for vold, Nærum

Klokken 23.48 indløb der anmeldelse om, at en mindre gruppe maskerede unge havde jagtet to 18-årige mænd med en kniv på Langebjerg, hvorefter der var blevet udøvet vold mod den ene af de to 18-årige, som havde fået overfladiske skader. Gerningspersonerne var efterfølgende forsvundet fra stedet i bil.

Flere patruljer kørte til området, hvor en personbil på baggrund af vidneforklaringer blev standset. I bilen befandt der sig fem personer, hvoraf den ene, en 18-årig mand fra Gentofte, formodedes at være gerningspersonen. Han blev derfor anholdt og sigtet for vold. 

 

Mistænkeligt forhold, Humlebæk

Klokken 00.47 blev det anmeldt, at tre-fire personer befandt sig på en byggeplads på Teglgårdsvej, og grundet tidspunktet var der mistanke til, at de ville stjæle fra stedet. En patrulje kørte dertil, men det var ikke muligt at udfinde nogen personer, som kunne relateres til hændelsen.

 

Indbrud på byggeplads, Værløse

Mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 06.30 skaffede en ukendt gerningsperson sid adgang til flere lejligheder under opførsel på en byggeplads på Kirke Værløsevej. Fra stedet blev der stjålet elektrisk værktøj samt radioer og høreværn. 
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi