Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Mørkøv - torsdag den 1. juli

Profilbillede
dato

Mørkøv er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bagrude knust, Græsted

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.00 har en ukendt gerningsmand knust bagruden i en VW Lupo, mens bilen stod i Præstevænget.

Gps og computerstyring stjålet, Helsinge

Fra to entreprenørmaskiner, som stod på Ammendrup Bygade er der mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.15 stjålet gps, computerstyring og skærme.

Motorbør stjålet, Farum

Mellem fredag eftermiddag og tirsdag aften klokken 20.00 er der stjålet en motorbør fra Bifrost på Nordtoftevej.

Kørte med udløbet kørekort, Græsted

En 73-årig mand fra Græsted blev onsdag formiddag klokken 09.01 standset, da han kom kørende ad Græsted Hovedgade. Her viste det sig, at mandens kørekort var udløbet, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Men det lod ikke til at gå den 73-årige synderligt på, for han blev truffet i bilen igen klokken 09.50, hvor han kom kørende ad Valbyvej og fik endnu en sigtelse for kørsel uden førerret.

 

Tyv tog telefon, Helsingør

En tyv stjal tirsdag aften mellem klokken 18.00 og 19.15 en mobiltelefon, som lå i en Nettopose, der ved en fejl var blevet efterladt på taget af en bil, der holdt ved paddelhallen på Industrivej. I posen var også en chokoladebar, men den lod tyven ligge. Tyveriet blev anmeldt onsdag formiddag klokken 09.02.

 

Taget for butikstyveri, Kokkedal

En mand og en kvinde på henholdsvis 40 og 24 år, den ene fra Kokkedal og den anden med ukendt adresse, blev onsdag formiddag klokken 11.22 taget for butikstyveri i Føtex på Egevangen. De blev begge sigtet for tyveriet.

 

Byttede om på prismærker, Frederikssund

Onsdag eftermiddag klokken 12.57 blev en 60-årig kvinde fra Birkerød sigtet for bedrageri, da hun kort tid forinden havde byttet om på prismærkerne på to varer for at kunne købe den ene billigere end den var prissat. Hændelsen skete i Kirppu på Kocksvej.

 

Hærværk mod bil, Charlottenlund

En VW Passat, som holdt på Høstvej, er mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.00 blevet udsat for hærværket. Bilens vinduesvisker er revet af. Flere baksensorer er knust, ligesom der er lavet en bule i bilen og en del af forruden er ødelagt. Hærværket blev anmeldt klokken 13.14.

 

Vej spærret som følge af sammenstød, Helsingør

Kongevejen var onsdag eftermiddag spærret i godt en time efter der klokken 14.03 skete et harmonikasammenstød med tre biler. Der er ingen meldinger om alvorlig skade hos de tre bilister, alle mænd på henholdsvis 48 år fra København, 23 år fra Sandved og 43 år fra Helsingør.

 

Sparkede hul i dør, Helsinge

Onsdag eftermiddag sparkede en 40-årig mand fra Helsinge hul i døren til jobcentret på Bymosevej. Manden var kort forinden blevet bedt om at forlade stedet, da han havde været temmelig højrystet. 

 

Bilister blæste på skiltning, Hillerød

Seks bilister blev mellem klokken 14.30 og 14.50 onsdag eftermiddag skrevet for ikke at overholde færdselsloven og respektere skiltningen med forbud mod højresving ved Søndre Jernbanevej/Hostrupsvej.

 

Sidespejl knust, Gentofte

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.00 er en Kia Cee’d, som holdt på Høeghsmindevej blevet udsat for hærværk. Bilen har fået sparket venstre sidespejl af.

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

En 47-årig mand anmeldte klokken 16.32, at han kort forinden havde opdaget en ukendt mand i sin have på Bakkedraget. Da han henvendte sig til manden, skyndte denne sig at gå fra stedet. En patrulje kørte til området for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde manden.

Han beskrives som: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 45-50 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med meget kort sort hår. Iført blå vindjakke og blå sko.

 

Narkokørsel, Helsingør

På Hestens Bakke standsede en patrulje klokken 17.35 en 27-årig udenlandsk mandlig bilist. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Den 27-årige blev også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og amfetamin. 

En 28-årig mand fra København, som blev truffet i samme forbindelse, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Spirituskørsel, Hillerød

En 41-årig mandlig bilist fra Fredensborg blev klokken 17.59 standset af en patrulje på Fredensborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. 

Der blev efterfølgende udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spirituspåvirkning.

 

Færdselsuheld, Helsingør

På H.P. Christensens Vej skete der klokken 18.35 et færdselsuheld mellem en 23-årig mandlig bilist fra Helsingør og en 66-årig udenlandsk mandlig lastbilschauffør. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

Grundet køretøjernes placering, samt at der lækkede hydraulikolie fra lastbilen, var der i en periode spærret for kørsel på stedet. Omkring klokken 19.30 kunne trafikken igen passere.  

 

Narkokørsel, Helsingør

En patrulje standsede klokken 19.47 en 33-årig mandlig bilist uden kendt adresse på Hesteskoen. Han blev her anholdt og sigtet for narkokørsel, idet et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Da den 33-årige mand også var i besiddelse af moderate mængder hash og skunk i salgsposer, blev han sigtet for besiddelse deraf med henblik på videresalg.

Den 33-årige fik efterfølgende udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Målrettet færdselsindsats, Frederikssund

I forbindelse med en målrettet færdselsindsats mod spiritus- og narkokørsel var Nordsjællands Politi onsdag aften til stedet på Frederikssundsvej. Grundet det dårlige vejr var der kun ganske få biler på vejen. En 26-årig mandlig bilist fra Hundested blev dog standset klokken 20.13, og et narkometer viste her, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Mistænkeligt forhold viste sig at være legalt, Frederikssund

Det blev klokken 20.37 anmeldt, at en mand flere steder i et område ved Lundevej havde banket på døren og forklaret, at han var løbet tør for benzin og gerne ville låne en telefon. Flere beboere havde fundet dette mistænkeligt, og en patrulje kørte dertil for at undersøge forholdet nærmere. 

Ved ankomst til stedet traf patruljen en 20-årig mand fra Mørkøv, hvis bil rent faktisk var løbet tør for benzin samtidig med, at hans telefon var gået ud. Det kunne derfor konkluderes, at der var tale om et legalt forhold.

Der skal dog lyde ros til borgerne for at være opmærksomme og anmelde hændelsen, så den kunne undersøges nærmere. Oplever man som borger noget, man finder mistænkeligt, kan politiet kontaktes på telefon 114.

 

Stjal kontanter fra supermarked, Veksø Sjælland

Klokken 21.18 blev det anmeldt, at to personer ved lukketid klokken 19 havde skaffet sig adgang til Rema1000 på Kirkebakken. Fra supermarkedet stjal de kontanter, inden de igen forlod stedet. 

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke noget signalement af de to personer.

 

Smadrede ruder, Frederikssund

Klokken 23.17 blev det anmeldt, at ca. fem personer var i gang med at smadre ruder i en forladt bygning på Kirkegade. De samme personer skulle også kort forinden have gået rundt på taget over biografen på Nygade. En patrulje kørte til området for at lede efter personerne, som i mellemtiden var forsvundet i retning mod stationen. Det var dog ved runderingen ikke muligt at udfinde nogen, som kunne relateres til hændelsen.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke oplysningerne om signalement af personerne, bortset fra at den ene bar en rød/orange vest eller hættetrøje, mens en anden af dem var iført en grå hættetrøje. 

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

På vegne af en ung kvinde og mand blev det klokken 23.19 anmeldt, at de kort forinden havde befundet sig på en parkeringsplads på Hestens Bakke, hvor en mand iført elefanthue havde fulgt efter dem. Da den unge mand og kvinde forsøgte at sætte farten op for at komme væk fra manden, satte han også farten op. Den unge kvinde lod derefter, som om hun foretog et opkald på sin telefon, og dette fik den fremmede mand til at vende om og forsvinde fra stedet.

En patrulje kørte til området, men det var ikke muligt at udfinde manden, der beskrives som værende: ca. 180 cm, almindelig af bygning. Iført mørkt tøj og elefanthue. 

 

Uro og uorden, Snekkersten

Klokken 23.26 blev det anmeldt, at der opholdt sig en større gruppe unge mennesker på havnen i Snekkersten, og at de med deres adfærd skabte uro for de forbipasserende. En patrulje til stedet, hvor gruppen blev truffet, og de blev bedt om at rydde op efter sig og derefter forlade havneområdet.

 

Indbrud i institution, Frederikssund

En ansat på en institution på Ådalsvej anmeldte klokken 03.11, at han omkring ti minutter tidligere havde opdaget en ukendt person gå ind af en ulåst dør på stedet. Da han råbte personen an, løb denne fra stedet i ukendt retning.
En patrulje kørte mod stedet og kiggede efter den ukendte person, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne relateres til hændelsen.

Personen beskrives således: mand, 160-170 cm. Iført sort jakke/trøje med hætten trukket op, blå træningsbukser, muligvis af mærket Hummel samt sorte sko og mundbind.

 

Indbrud i villa, Frederikssund

En 46-årig mand anmeldte klokken 04.26, at han kort forinden havde hørt sin hoveddør smække, og da han løb ud mod sin have, så han en mørkklædt person løbe fra stedet. Patruljer kørte derfor straks til området for at lede efter den ukendte person. I den forbindelse blev et S-tog kortvarigt tilbageholdt på Ølstykke Station, mens det blev undersøgt, om personen kunne befinde sig ombord på toget. Det var dog ikke muligt at udfinde gerningspersonen, og toget kunne efterfølgende køre videre på strækningen.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere signalement af gerningspersonen. Fra villaen blev to punge med indhold stjålet.

 

Overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer, Frederikssund

En patrulje signalerede klokken 05.30 til en mandlig cyklist på Ådalsvej, at han skulle stoppe, så de kunne tale med ham. Det ville cyklisten imidlertid ikke, og han forsøgte derfor at cykle fra patruljen. På et grønt område ved Valmuevej blev han standset, og han blev her fundet i besiddelse af en moderat mængde hash og en mindre mængde amfetamin. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.


Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 30. juni – 1. juli 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi