Pædagog og medhjælper søges til naturbørnehus i Mørkøv

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Lige om lidt har jeg været ansat i Frydendal Naturbørnehus i tre år, og jeg kører altid glad afsted til jobbet. For i Mørkøv er der, på trods af få kvadratmeter, plads – plads til at være inde eller ude, plads i naturen og nærområdet omkring os, men især plads til os alle” – Tina, pædagogisk assistent 

Drømmer du om at arbejde med omsorg for små børn i en stærk naturprofil, så søg mod Mørkøv!
I Frydendal Naturbørnehus søger vi efter to nye fantastiske kollegaer – en pædagog og en medhjælper til vores vuggestuegruppe. Vi bor i et charmerende gammelt hus med rigtig gode udeområder, hvor vi kan udleve og udvikle vores grønne naturprofil, hvor meget af vores hverdag ligger i uderummet. 

Du bliver en del af et godt team, der arbejder med og brænder for god pædagogik og nærværende omsorgsarbejde for de små i vores børnehus. Vores stuer er indrettet med stort hjerte og pædagogiske overvejelser, og på Harestuen og Pindsvinene, hvor vi lige nu søger nye kollegaer, vil du hurtigt føle dig hjemme. 

Vi arbejder med ICDP, og er interesseret i at lave gode overgange – både gennem de skift der er i hverdagen, men også i huset, når børn skifter grupper og bliver ældre.

Vi er optagede af at følge børnenes spor, og tilrettelægger aktiviteter og forløb efter børnegruppens udgangspunkt. 

”Jeg glæder mig til at invitere nye, motiverede medarbejdere ind i vores arbejdsfællesskab”
Mit navn er Mikkel og jeg er leder i Frydendal Naturbørnehus, tidligere Mørkøv Børnehus. Jeg har været leder af børnehuset i 4 år og viceleder i Landsbyordningen Kildefryd siden årsskiftet. En landsbyordning vi sammen med byens skole, Kildebjergskolen, har etableret for at sætte rammerne for et trygt og godt børne – og ungeliv i Mørkøv. 

I børnehuset arbejder vi med naturprofil, vi nørder overgange og sammenhæng for børnene og så arbejder vi efter de pædagogiske principper i ICDP.

Jeg nyder at være leder for dygtige og motiverede medarbejdere, som følger børnenes spor og fordyber sig i en god om meningsfuld pædagogik gennem hele dagen. Både børnehaven og vuggestuen arbejder meget i uderummet, og vi arbejder med stort fokus på det relationelle mellem børn og voksne. 

Vi har et stærkt fællesskab og gunstigt samarbejde med skolen gennem hele børnehuset. Børnehuset tilbyder frihed under ansvar og rig mulighed for at byde ind og planlægningen omkring børnenes og personalets hverdag.

I Frydendal Naturbørnehus samler vi på kollegaer, der: 

  • Vil være en del af et godt og fagligt fundament med plads til udfordringer og sparring – du er omsorgsfuld, initiativrig og har masser af gå-på-mod
  • Vil være en del af et team, der hjælper hinanden på tværs af grupper – du er i fremragende humør og smitter dine omgivelser med humor, smil og fagligt blik og nysgerrighed
  • Arbejder godt under stor grad af frihed under ansvar med opbakning fra kollegaer og leder
  • Ligesom os, vil glæde dig over at være en del af Landsbyordningen Kildefryd, som vi har en stor tro på
  • Interesseret i at arbejde med læring og udvikling – natur og udeliv med vuggestuebørn 
  • Mødestabil, robust, omstillingsparat og ressourceorienteret 

Kom og besøg os – kaffen er også god!

Lyder ovenstående som det helt rigtige for dig, så kontakt pædagogisk leder Mikkel Horne Bervild på tlf. 72 36 94 24 og aftal nærmere.

Begge stillinger på fuld tid.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist
23. juni 2024.

Samtaler
26. juni i tidsrummet 16.-30 – 19.30. 

Opstart
1. august 2024.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Vi er 4.800 passionerede kollegaer, der hver dag servicerer Holbæk Kommunes ca. 74.000 borgere.

Vi samarbejder og bruger vores fagligheder til at skabe vigtige løsninger og yde god service for borgerne i kommunen. Vi vægter arbejdsmiljøet højt og ønsker at udvikle vores medarbejdere fagligt og personligt. Der er derfor gode muligheder for at få nye udfordringer i jobbet.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Holbæk Kommune.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holbæk Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Holbæk Kommune, Ringstedvej, 43, 4440 Mørkøv

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065899

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet